APPLE IPHONE XS 64GB € 400 IPHONE XS MAX 64GB € 430 IPHONE X 64GB € 300

EXPIRED

sales scl
BASILICATA, Matera, United Kingdom, 56663
Segnala
18 Settembre 2019 | ID: 886
Tipo di annuncio in vendita
Inserzionista privato
Tipologia cellulari e smartphone
Condizione nuovo
Descrizione

Apple iPhone 11 Pro Max 64 GB 640 € Apple iPhone 11 Pro 64 GB € 600 Apple iPhone XS 64GB € 400 iPhone XS Max 64gb € 430 iPhone X 64gb € 300 iPhone XR 64gb € 340 Whatsapp Chat +27661104268

Na dërgoni me email ose na telefononi nëse jeni të interesuar të blini nga ne.

Email: [email protected]

Email: [email protected]

Telefononi ☎ +27661104268

Kontaktoni bisedën WhatsApp +27661104268


Apple iPhone 11 Pro 64 GB 600 €

Apple iPhone 11 Pro 256GB 640 €

Apple iPhone 11 Pro 512GB Kostoja 700 €

Apple iPhone 11 Pro Max 64 GB 660 €

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB 700 €

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB 750 €


Apple iPhone Xs 64 GB 400 €

Apple iPhone Xs 256GB 430 €

Apple iPhone Xs 512GB 450 €


Apple iPhone Xs Max 64GB 430 €

Apple iPhone Xs Max 256GB 480 €

Apple iPhone Xs Max 512GB 520 €


Apple iPhone XR 64GB 340 €

Apple iPhone XR 128GB 370 €

Apple iPhone XR 256GB 400 €


Apple iPhone X 64gb 300 €

Apple iPhone X 256gb 320 €


Apple iPhone 8 64gb 280 €

Apple iPhone 8 256gb 300 €

Apple iPhone 8 Plus 64gb 300 €

Apple iPhone 8 Plus 256gb 320 €


Apple iPhone 7 32gb 220 €

Apple iPhone 7 128gb 250 €

Apple iPhone 7 256GB 280 €

Apple iPhone 7 Plus 32 GB 290 €

Apple iPhone 7 Plus 128 GB 310 €


Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB kushton 520 €

Samsung Galaxy S10 Plus 512GB 560 €

Samsung Galaxy S10 Plus 1TB 599 €

Samsung Galaxy S10 128 GB 480 €

Samsung Galaxy S10 512GB 519 €

Samsung Galaxy S10e 128 GB 380 dollarë

Samsung Galaxy S10e 256GB 420 €


Ne jemi një kompani e regjistruar me seli në Britaninë e Madhe dhe Afrikën e Jugut

Të gjitha prodhimet tona janë plotësisht të vulosura në kuti origjinale me pajisje të plota dhe 12 muaj garanci

Ne dorëzojmë në të gjitha vendet e botës përmes FedEx, DHL dhe UPS. Ne ofrojmë shpërndarje falas për të gjitha vendet.
 

Invia messaggio

Annunci in Evidenza

50€
2.000€
Automobili DR 1
Milano, Milano
1€